Jurnalul - Revista Keesing Documents & Identity (numar individual)Click pe poza pentru galerie.
427 RON
-22 RON (449 RON)

Comenzi prin telefon:
0723.348.577

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Jurnalul - Revista Keesing Documents & Identity (numar individual)

Revista Keesing Journal of Documents & Identity
publica informatii de ultima ora din domeniul securizarii si verificarii documentelor

Dezvoltarea tehnologica si evolutiile economico-sociale au condus la crearea unor documente securizate, bancnote si documente de identificare foarte complexe si extrem de rafinate, la un nivel nemaiintalnit pana in prezent.

Drept urmare, aurtoritatile legislative si cele de control impun noi norme de securizare la nivelul documentelor de identificare.

Problema care apare este: Cum sa fi mereu informat despre aceste ultime dezvoltari si evolutii ale domeniului?

Revista Keesing Journal of Documents & Identity a devenit jurnalul cu cea mai mare autoritate in domeniu pentru profesionistii ce activeaza in sectorul de dezvoltare si verificare a elementelor de securizare.

Expertii din intreaga lume ofera o perspectiva unica in detaliile ultimelor dezvoltari ale domeniului si impartasesc ultimele tendinte din domenii precum biometrie,pasapoarte electronice (e passports) si imprimari de siguranta.

Revista contine 36 de pagini de articole informative, interviuri captivante, analize exacte, articole cu documentare ampla si editoriale extrem de interesante.

In paginile revistei vei putea gasi detalii despre ultimele tehnologii, ultimele inovatii, ultimele acreditari si brevete aplicabile, precum si datele viitoarelor evenimente.

Specificaţii tehnice: Jurnalul - Revista Keesing Documents & Identity (numar individual)

TIP INSTRUMENT
Publicatie periodica(Revista)

GEN VERIFICARE
Documente Identificare (ID)

Cele mai recente produse din categoria " Autentic sau Fals "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/456.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
Articole auto-moto